Compania aeriană TAROM a anunțat suspendarea tuturor curselor interne, începând de miercuri de la ora 12:00, pe o perioadă de 14 zile, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu coronavirus. De asemenea, transportatorul român a anunțat și suspendarea curselor spre Franța și Germania, începând de joi, pentru cel puțin 14 zile.

Pe pagina de Facebook a companiei, reprezentanții companii au transmis următoarele:

”Dragi pasageri, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectarii cu Covid 19 la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri:

- începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizarii), am ales sa suspendăm operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.
- începând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea în Franța și Germania, pentru cel puțin 14 zile.

Toti pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificărilor, vă rugăm să contactați agentul emitent sau orice agenție TAROM.

Citeste si:
O aeronavă TAROM a aterizat pe Otopeni cu 200.000 de măști FFP2
O aeronavă TAROM a aterizat...

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Avand în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor”.

Începând cu miercuri, 25 martie 2020, ora 12.00, România a intrat în carantină totală.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Certificatul de Situație de Urgență: ce trebuie să știe antreprenorii
Setari Cookie-uri