Compania aeriană TAROM a anunțat suspendarea tuturor curselor interne, începând de miercuri de la ora 12:00, pe o perioadă de 14 zile, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu coronavirus. De asemenea, transportatorul român a anunțat și suspendarea curselor spre Franța și Germania, începând de joi, pentru cel puțin 14 zile.

Pe pagina de Facebook a companiei, reprezentanții companii au transmis următoarele:

”Dragi pasageri, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectarii cu Covid 19 la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri:

- începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizarii), am ales sa suspendăm operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.
- începând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea în Franța și Germania, pentru cel puțin 14 zile.

Toti pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificărilor, vă rugăm să contactați agentul emitent sau orice agenție TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Avand în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor”.

Începând cu miercuri, 25 martie 2020, ora 12.00, România a intrat în carantină totală.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri