Compania aeriană britanică Airays intenționează să reducă până la 12.000 de locuri de muncă din cauza impactului de durată al coronavirusului asupra activității sale, a anunțat marți compania sa mamă, grupul IAG, potrivit AFP.

Compania aeriană britanică Airays intenționează să reducă până la 12.000 de locuri de muncă din cauza impactului de durată al coronavirusului asupra activității sale, a anunțat marți compania sa mamă, grupul IAG, potrivit AFP.

IAG, care deține Iberia și Vueling, printre altele, explică într-un comunicat de presă că a luat această decizie având în vedere că va dura câțiva ani până când traficul aerian revine la normal, scrie Hotnews.

Companiile aeriene, alături de alți reprezentanți ai turismului au solicitat, în mod repetat, sprijin financiar din partea guvernelor pentru evitarea falimentului în condițiile crizei provocate de COVID-19. În ciuda situației delicate în care se află, unii dintre operatorii aviatici au început să creeze planuri de relansare a activității.

Austrian Airlines se pregătește să își alinieze flota pentru a reflecta scăderea cererii. Consiliul Executiv a prezentat „Planul pentru un nou început” Consiliului de Supraveghere. În plus, planul a fost adus la cunoștința celor aproximativ 7.000 de angajați ai companiei aeriene prin intermediul unui eveniment de informare digitală.

Citește mai multe aici: COVID-19 | Austrian Airlines anunță un plan de relansare a activității după criza provocată de noul virus

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri