COVID-19 | Wizz Air prelungește perioada de suspendare a rutelor din România din cauza noilor restricții impuse de autorități

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat că mai multe rute din România rămân suspendate ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române către țările respective de destinație. Astfel, rutele spre Franța, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția și Marea Britanie rămân suspendate până pe 14 mai inclusiv. Totodată, redeschiderea bazei de la Timișoara este amânată pentru 15 mai.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

De asemenea, pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Măsuri de igienă de la 1 mai

Compania aeriană Wizz Air anunţă că, începând cu data de 1 mai, va implementa măsuri adiţionale de igienă pentru a asigura sănătatea clienţilor şi echipajelor.

Citeste si:
Reduceri considerabile la zborurile Wizz Air. Către ce destinații...
Reduceri considerabile la...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Ca parte a măsurilor de protecţie, pasagerii vor trebui să efectueze operaţiunile de check-in şi să efectueze orice achiziţii de servicii online (cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare), pentru a reduce interacţiunea neesenţială la aeroport.

De asemenea, oficialii Wizz Air recomandă utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor - acolo unde sunt disponibile - şi verificarea rapidă de securitate pe aeroporturi pentru a creşte şi mai mult distanţarea fizică în etapa premergătoare îmbarcării. În plus, pasagerii sunt rugaţi să adopte noile reguli de distanţare fizică atât în timpul îmbarcării, cât şi al debarcării.

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 710 rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări. .

Citeste si:
Tarom suspendă toate cursele interne și cele către Franța și Germania
COVID-19 | Tarom suspendă...
Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri