Coronavirusul încă împiedică reluarea rutelor aeriene. Wizz Air prelungește suspendarea zborurilor către nouă state europene

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat că va prelungi perioada în care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române. Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Citește și: Air France reia zborurile pe ruta București – Paris. Când va avea loc primul zbor

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat.

În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Citeste si:
Reduceri semnificative pentru toate zborurile Wizz Air
Reduceri semnificative pentru...

Vezi și: Blue Air va relua zborurile regulate la începutul lunii iulie 2020

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 710 rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări.

Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Te poate interesa și: UE a întocmit ”o listă neagră” a aeroporturilor din Europa, dar și din afara continentului

Citeste si:
TAROM operează zboruri directe către Constanţa cu plecare din 3...
TAROM operează, începând din...

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
China spune că virusul gripal porcin G4 nu este nou și că nu infectează oamenii
Setari Cookie-uri