Wizz Air, companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat adăugarea orașului Salzburg în rețeaua sa extinsă de destinații. Începând cu luna iulie, pasagerii pot călători de la Aeroportul Salzburg spre Belgrad, București, Larnaca, Kiev, Skopje și Tuzla. Locurile pe noile zboruri pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene de la doar 14,99 EUR**.

Lansarea operațiunilor Wizz Air pe aeroportul din Salzburg stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung față de Austria. Rutele anunțate vor adăuga anual peste 200 de mii de locuri Aeroportului Salzburg și vor conecta orașul și regiunea cu destinațiile care nu au fost în prezent deservite.

Wizz Air vine la Salzburg în aceste vremuri dificile! Acesta nu este doar un semnal important pentru noi și pentru întreaga piață, ci subliniază și valoarea regiunii. Întotdeauna a existat o cerere mare pentru conexiuni directe cu Europa de Est, pe care acum le vom putea oferi.

Bettina Ganghofer, CEO al Aeroportului Salzburg

Wizz Air este o companie aeriană cu o flotă cu o vârstă medie de 5,4 ani, compusă din aeronave din gamele Airbus A320 și Airbus A320neo.

Anunțul de astăzi se bazează pe angajamentul nostru pe termen lung față de Austria. Sunt încântat să anunț adăugarea Salzburgului la rețeaua noastră de rute la doar trei săptămâni după adăugarea de noi rute la rețeaua noastră din Viena. Wizz Air este dedicat dezvoltării prezenței companiei aeriene în Austria și oferă mai multe oportunități de călătorie accesibile și de la Salzburg.

József Váradi, CEO-ul Wizz Air

Vezi și: Wizz Air anunță deschiderea bazei de la Larnaca, zbor direct Cipru - Suceava

Noi condiții de zbor

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate.

Adăugând opțiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinație diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.

După ce am contactat personal prima dată Wizz Air în august 2019, sunt mai mult decât încântat că Wizz începe acum zborurile din Salzburg. Acesta este un semnal clar și esențial pentru întreaga provincie Salzburg, precum și pentru regiunile învecinate. Nu numai turismul așteaptă întoarcerea oaspeților, dar și alte sectoare precum economia și industria sunt mulțumite de noile rute. Aceste noi rute nu numai că le permit turiștilor și partenerilor de afaceri să ajungă rapid la Salzburg, dar, de asemenea, firmele din alte țări pot fi ușor conectate cu Salzburg. În special în perioada actuală a crizei Covid-19, Wizz Air este o speranță pentru multe companii importante din provincie. După o scădere masivă a pasagerilor și a destinațiilor din cauza coronavirusului, aceste noi rute încep la momentul perfect și vor ajuta Aeroportul Salzburg să revină treptat la normalitate.

Dr. Christian Stöckl, Guvernatorul Adjunct al Statului și Președintele Consiliului

Noile Rute Wizz Air din Salzburg

Destinație

Zile de operare

Dată de începere

Tarife de la**

Belgrad

miercuri, duminică

1 iulie 2020

24,99 EUR

București

joi, duminică

2 iulie 2020

19,99 EUR

Kiev

miercuri, duminică

1 iulie 2020

19,99 EUR

Skopje

miercuri, duminică

1 iulie 2020

19,99 EUR

Tuzla

joi, duminică

2 iulie 2020

14,99 EUR

Larnaca

marți, sâmbătă

4 iulie 2020

19,99 EUR

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air a fost alegerea a 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri