Wizz Air lansează două noi rute de la Bucureşti şi Braşov spre Budapesta la preţuri care încep de la 79 de lei, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat al companiei, biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei de mobil a companiei aeriene.

"Această extindere strategică urmăreşte să ofere călătorilor români opţiuni de zbor convenabile şi accesibile, consolidând şi mai mult angajamentul Wizz Air faţă de pasagerii săi", se arată în comunicat.

Wizz Air va opera zboruri zilnice de la Bucureşti către Budapesta începând din 17 iunie, asigurând pasagerilor o conectivitate fără întreruperi între aceste două oraşe dinamice, la preţuri care pornesc de la 129 de lei. De asemenea, călătorii din Braşov se pot bucura, din 18 iunie, de zboruri spre Budapesta de trei ori pe săptămână, operate în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, la tarife ce pleacă de la 79 de lei.

"Budapesta, denumită adesea 'Perla Dunării', captivează vizitatorii cu istoria sa bogată, arhitectura uimitoare şi scena culturală vibrantă. Renumită pentru obiective emblematice precum Castelul Buda, Bastionul Pescarilor şi clădirea Parlamentului, Budapesta oferă un amestec încântător de tradiţie şi modernitate. Călătorii se pot răsfăţa în băile termale ale oraşului, pot explora străzile sale fermecătoare şi pot savura diversele delicii culinare pe care capitala Ungariei le are de oferit", se spune în comunicat.

Totodată, Wizz Air lansează o rută de la Bucureşti către Salzburg în data de 1 aprilie, iar pe 20 iunie o nouă rută spre Leipzig.

"Suntem bucuroşi să anunţăm încă două rute din România către capitala Ungariei, Budapesta. Prin aceste adăugiri, ne reafirmăm angajamentul faţă de clienţii noştri români, oferindu-le mai multe opţiuni de călătorie la preţuri accesibile. Wizz Air rămâne dedicată extinderii reţelei sale şi furnizării unor opţiuni de călătorie convenabile, low-cost pentru pasagerii săi din România", a afirmat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager.

Sursa foto: Facebook/ Wizz-Air

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri