Ofertă cu 1 euro la Wizz Air până la finalul săptămânii

Wizz Air, companie aeriană din Europa, anunță o promoție pentru serviciul WIizz Flex care poate fi achiziționat la costul de 1 euro în cazul rezervărilor efectuate în perioada 19-21 iunie 2020 pentru zboruri ce vor fi operate în perioada iunie-august 2020.

Prin adăugarea opțiunii Wizz Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor Wizz la alegere.

Ce conține serviciul Wizz Flex

  • Modificarea zborului: modificările aduse rezervării trebuie finalizate cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată de decolare a zborului.
  • Anularea rezervării și solicitarea de rambursare: rezervarea poate fi anulată doar cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată de decolare a zborului.

Un nou zbor Wizz Air de la Suceava

Wizz Air a deschis primele baze din Rusia și Germania, la Sankt Petersburg, respectiv Dortmund. Acestea reprezintă bazele cu numerele 32 și 33 din rețeaua companiei. Trei aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a 18 noi rute către Alghero, Bari, Catania, Napoli, Atena, Corfu, Heraklion, Rodos, Santorini, Salonic, Fuerteventura, Lisabona, Marrakech, Podgorița, Reykjavík, Suceava, Split și Zaporijjea, ajungând la 48 de destinații din Dortmund în 2020.

Din septembrie 2020, o aeronavă Airbus A320 va fi bazată pe aeroportul Pulkovo, în timp ce, pe Aeroportul Dortmund compania va aloca trei aeronave Airbus A320 din august 2020. Odată cu înființarea noilor baze, Wizz Air a anunțat 5 noi servicii spre 5 țări din Sankt Petersburg, începând cu 18 septembrie 2020, iar celor 30 de rute din Dortmund compania le va adăuga 18 noi servicii spre 10 țări începând cu august 2020.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Citeste si:
Discounturi de până la 20% la Wizz Air.Pentru ce perioadă este...
Wizz Air anunță discounturi...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Case de vânzare la doar UN EURO într-o localitate italiană fără cazuri de covid
Setari Cookie-uri