Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriane low-cost din Europa, a anunțat că, începând de astăzi, toate plățile de la bordul aeronavelor ce operează zborurile de la și spre baza din Timișoara vor putea fi efectuate doar prin mijloace de plată fără contact, în sprijinul măsurilor de protecție pentru pasageri. Proiectul pilot vine în urma măsurilor luate deja de companie începând cu luna mai, precum încurajarea plăților fără contact la bordul aeronavei și eliminarea tuturor revistelor, pentru a elimina orice contact fizic nenecesar între pasageri și echipaj.

Măsuri de protecție la bordul aeronavelor

Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă: check-in și orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport.

Vezi și: Încă un zbor Wizz Air din România. Unde poți zbura cu 25 de euro

În efortul de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri și bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului.

Retail jobs

Citește și: Wizz Air anunță discounturi de 20% pentru toate rutele. Pentru ce perioadă este valabilă campania

Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager iar, pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriane low-cost din Europa, operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F