Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță un discount de 20% pentru toate zborurile din rețeaua Wizz. Reducerea se aplică membrilor Wizz Discount Club care fac astăzi (până la ora 23:59 CET) o rezervare pe orice rută oferită de companie. Rezervările se pot face pe site-ul wizzair.com sau pe aplicația de mobil WIZZ. Zborul rezervat poate avea loc oricând, fără a exista o dată limită până la care acesta trebuie să fie efectuat.

Prin adăugarea opțiunii WIZZ Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere.

Reducerea de 20% se aplică tarifului de bază și nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% se aplică tuturor zborurilor, pentru toate destinațiile. Reducerea este valabilă numai dacă abonatul WIZZ Discount Club este inclus în rezervare. Această promoție este valabilă pe 15 iunie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale și de Est.

Perioada de călătorie este nelimitată. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri