Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță un discount de 20% pentru toate zborurile din rețeaua Wizz. Reducerea se aplică membrilor Wizz Discount Club care fac astăzi (până la ora 23:59 CET) o rezervare pe orice rută oferită de companie. Rezervările se pot face pe site-ul wizzair.com sau pe aplicația de mobil WIZZ. Zborul rezervat poate avea loc oricând, fără a exista o dată limită până la care acesta trebuie să fie efectuat.

Prin adăugarea opțiunii WIZZ Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere.

Reducerea de 20% se aplică tarifului de bază și nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% se aplică tuturor zborurilor, pentru toate destinațiile. Reducerea este valabilă numai dacă abonatul WIZZ Discount Club este inclus în rezervare. Această promoție este valabilă pe 15 iunie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale și de Est.

Perioada de călătorie este nelimitată. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri