Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, lanseaza o promotie timp de trei zile pentru toate bagajele de cala pre-achizitionate, rezervate pe wizzair.com, sau prin intermediul aplicatiei mobile Wizz.

Toate costurile bagajelor de cala vor fi reduse cu 33% timp de trei zile, de pe 5 pana pe 7 august la miezul noptii. Reducerea se aplica, de asemenea, pentru fiecare bagaj ce se adauga pe parcursul acestor trei zile la rezervarile deja existente.

Pentru a ajuta clientii sa economiseasca bani, permitandu-le sa-si personalizeze rezervarea si sa achizitioneze doar serviciile de care au nevoie, Wizz Air ofera doua optiuni de bagaje de cala clientilor sai, cu limite de greutate de 23 si 32 kg.

Pe durata promotiei, un bagaj de cala poate fi adaugat la rezervare la un pret pornind de la 10 euro. Taxele difera in functie de ruta aleasa. Clientii pot afla suma exacta folosind calculatorul companiei aeriene pe wizzair.com.

"In promotia noastra speciala de vara reducem cu 33% costurile de achizitie pentru bagajele de cala, preturile incepand acum de la numai 10 euro. Le permitem pasagerilor nostri sa aduca mai multe suveniruri pentru cei dragi", a declarat Tamara Vallois, head of communications Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 38 de tari. Wizz Air are o echipa de peste 2.800 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri