Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat noua sa politica de bagaje, care va intra in vigoare de la 1 noiembrie 2018. Toti pasagerii vor avea acces la bord cu un bagaj gratuit de mana.

De la 1 noiembrie, fiecare pasager isi poate aduce la bord un bagaj de mana gratuit (40x30x20 cm), in timp ce pasagerii care au achizitionat WIZZ Priority pot lua in cabina si o geanta tip troller (55x40x23 cm).

In plus, Wizz Air a introdus un nou tip de bagaj de cala de 10 kilograme, cu preturi ce incep de la doar 7 euro.

Noua politica de bagaje este foarte flexibila, deoarece le permite clientilor sa aleaga intre mai mult de 50 de variante de bagaje de mana gratuite sau de cala, in functie de preferintele lor individuale.

"Vrem sa le oferim clientilor nostri cele mai mici preturi posibile, precum si o viziune transparenta asupra pretului biletelor. Prin separarea produselor si a serviciilor, Wizz Air democratizeaza modul in care se calatoreste si permite crearea unei oferte bazate pe nevoile fiecaruia", a declarat Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air.

Compania ii incurajeaza pe pasageri sa impacheteze bagajele eficient si sa achizitioneze WIZZ Priority, un serviciu care include un bagaj de mana gratuit (40x30x20 cm) si un troller (55x40x23 cm) care poate fi transportat la bord, check-in prioritar si imbarcare prioritara incepand de la 5 euro.

Rezervarile fara WIZZ Priority efectuate inainte de 10 octombrie pentru perioada de calatorie dupa 1 noiembrie 2018 vor avea inclus automat un bagaj de cala gratuit de 10 kg, in timp ce rezervarile cu bagaje la cala vor avea automat WIZZ Priority.

"Suntem convinsi ca oferta noastra versatila compusa din peste 50 de combinatii de bagaje va raspunde nevoilor clientilor nostri intr-o maniera personalizata, iar pasagerii nostri vor continua sa plateasca doar pentru serviciile pe care doresc sa le utilizeze. Incepand cu 1 noiembrie, vom face calatoriile mai confortabile, oferind in acelasi timp cele mai mici preturi posibile in intreaga retea extinsa de 143 de destinatii din 44 de tari", a mai spus Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air.

Si compania Ryanair modifica din toamna aceasta politica de bagaje. Ryanair nu va mai permite pasagerilor sa ia in avion genti mici, gratuit, urmand sa introduca de asemenea taxa pentru cele de 10 kg, incepand cu luna noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri