Compania aeriana Wizz Air a lansat o promotie valabila in perioada 15 -- 22 noiembrie la toate zborurile.

Wizz Air anunta o reducere de 10% la toate zborurile, pentru pasagerii ce aleg sa calatoreasca in grupuri. Reducerea include taxele si costurile obligatorii, dar exclude taxa de administrare.

Oferta este valabila din 15 si pana in 22 noiembrie 2018. Discount-ul se aplica doar pentru grupuri cuprinse intre 11 si 55 de persoane si pentru zborurile din programul de iarna, iar calatoriile trebuie sa se incheie pana pe 31 martie 2019. Promotia nu se aplica rezervarilor unde pretul nu apare in mod automat si trebuie sa fie solicitat de catre pasager.

De la 1 noiembrie 2018, Wizz Air are o noua politica de bagaje. Fiecare pasager isi poate aduce la bord un bagaj de mana gratuit (40x30x20 cm), in timp ce pasagerii care au achizitionat WIZZ Priority pot lua in cabina si o geanta tip troller (55x40x23 cm). In plus, Wizz Air a introdus un nou tip de bagaj de cala de 10 kilograme, cu preturi ce incep de la doar 7 euro.

"Vrem sa le oferim clientilor nostri cele mai mici preturi posibile, precum si o viziune transparenta asupra pretului biletelor. Prin separarea produselor si a serviciilor, Wizz Air democratizeaza modul in care se calatoreste si permite crearea unei oferte bazate pe nevoile fiecaruia", a declarat Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air.

Citeste si:
Stare de Alertă | Wizz Air prelungește suspendarea zborurilor până...
Stare de Alertă | Wizz Air...

Si compania Ryanair a modificat din toamna aceasta politica de bagaje. Ryanair nu va mai permite pasagerilor sa ia in avion genti mici, gratuit, urmand sa introduca de asemenea taxa pentru cele de 10 kg, incepand cu luna noiembrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Companiile care au avut fonduri UE dar au încasat și șomaj tehnic, verificate
Setari Cookie-uri