Grupul Accor anunță deschiderea primului său hotel în Galați, ibis Styles Dunărea Galați. Proprietatea din Galați este cea de-a doua deschisă în România în 2020 și va fi urmată îndeaproape de încă 5 în acest an, inclusiv Mercure Galați Centrum, până la sfârșitul lunii septembrie. În plus, Accor va adăuga încă 10 hoteluri portofoliului său în 2021-2023.

Pe 24 august 2020, Accor deschide primul său hotel în Galați, care operează sub brandul ibis Styles. Hotelul este situat ideal pe Strada Domnească 13, la câțiva pași de Centrul Vechi al orașului Galați și în proximitatea Portului Galați, cel mai mare port de pe Dunăre și al doilea ca mărime din România. În apropiere se află și teatre, parcuri, universități și alte instituții civice și culturale ale orașului.

Planul de renovare a inclus modernizarea camerelor, restaurantelor și a zonelor publice în conformitate cu standardele brandului ibis Styles, precum și investiții în cele mai noi servicii IT și digitale care vor oferi oaspeților o experiență optimă, eficientă și personalizată.

Oaspeții pot alege una dintre cele 80 de camere de design și se pot bucura de spații publice frumoase, precum și o zonă de conferințe complet echipată. Hotelul invită călătorii și comunitățile locale la Wise Café.

„Viteza dezvoltării Accor în România nu a fost influențată de provocările fără precedent pe care le-am întâmpinat în industria ospitalității în ultimele luni. Dovada este dată de deschiderea a 7 noi hoteluri în acest an, care vor însuma 802 de camere. Primele hoteluri deschise sunt ibis Styles București Centrul, pe 22 iunie și ibis Styles Dunărea Galați, pe 24 august. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele hoteluri noi care se deschid în România în acest an. În următoarele câteva luni, vor fi urmate de Mercure Galați, Mercure Timișoara, ibis Styles Bucharest Airport, ibis Timișoara și ibis Bucharest Politehnica", declară Christophe Chamboncel, VP Operations Management Romania & South-Eastern Europe.

Încă 10 hoteluri în România

Pentru următorii doi-trei ani, Accor a asigurat un plan de dezvoltare solid în România, cu 10 noi proprietăți, ce totalizează peste 1.344 de camere. Noile deschideri includ Swissotel Bucharest, un hotel de cinci stele în capitală, și alte branduri noi care vor intra pe piața românească.

Tot mai multe hoteluri se alătură rețelei Accor.

Cu 5.000 de hoteluri la nivel mondial, Accor oferă expertiză atât în ​​ceea ce privește contractele management hotelier, cât și de franciză, în funcție de nevoile investitorului.

Portofoliul Accor este format din 39 de mărci diferite și include branduri, precum Mercure, ibis și ibis Styles, care se dezvoltă în prezent puternic în România.

Standarde de igienă si siguranță, certificate de eticheta ALLSAFE

Ca răspuns la criza Covid-19, Accor a introdus măsuri de igienă și prevenție intensificate pentru a asigura siguranța oaspeților, reflectate în implementarea etichetei ALLSAFE. În România, toate hotelurile Accor - recent deschise și care funcționează deja - au fost certificate cu eticheta ALLSAFE până la sfârșitul lunii iulie.

Eticheta include distanțarea socială, aplicată în toate zonele comune, dispozitive de igienizare furnizate în spațiile publice cheie (recepție, ascensoare, restaurante etc.), protocoale întărite de curățenie a camerelor, inclusiv dezinfectarea suplimentară a tuturor suprafețelor de contact frecvent și a băilor, check-in și check-out contactless și plăți efectuate electronic ori de câte ori este posibil, un program de curățare intensificat în zonele publice cu dezinfectarea frecventă a tuturor zonelor de contact.

Accor este un grup hotelier ce oferă experiențe în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări. Cu un portofoliu ce variază de la lux până la segmentul economy, Accor oferă expertiză în domeniul ospitalității de peste 50 de ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri