Orbis Hotel Group, cea mai mare retea hoteliera din Europa de Est care opereaza brandurile AccorHotels, a inceput lucrarile de constructie la primul hotel Ibis Styles din tara, la Arad. Hotelul va fi deschis in primavara anului 2017.

Noul hotel Ibis va fi clasificat la 3 stele si va avea 72 de camere confortabile, un restaurant, lobby-bar, 3 sali de conferinte si o sala multifunctionala pentru evenimente si conferinte. Hotelul va fi detinut de FAB Industry, companie de constructii industriale.

"Romania este o piata foarte promitatoare cu un mare potential, una dintre pietele cheie din regiune si un element important al strategiei noastre de dezvoltare", declara Gilles Clavie, presedinte si CEO al Orbis Hotel Group.

Grupul hotelier Orbis din Polonia a anuntat, la inceputul anului 2015, cumpararea a 46 hoteluri din reteaua Accor in Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia. Dintre acestea, 7 hoteluri sunt in Romania si anume: hotelul Pullman, hotelul Novotel, 4 hoteluri Ibis si 1 hotel Mercure.

Citeste si:
Orbis, venituri nete de peste 155 de milioane de euro in S1 2019
Orbis, venituri nete de peste...

Cu aproximativ 3.600 hoteluri si 470.000 camere, Accor este prezent in 92 de tari, cu marcile Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget si hotelF1.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Un colos hotelier renunta la utilizarea materialelor din plastic
Setari Cookie-uri