Noul hotel Ibis va fi clasificat la 3 stele si va avea 72 de camere confortabile, un restaurant, lobby-bar, 3 sali de conferinte si o sala multifunctionala pentru evenimente si conferinte. Hotelul va fi detinut de FAB Industry, companie de constructii industriale.

"Romania este o piata foarte promitatoare cu un mare potential, una dintre pietele cheie din regiune si un element important al strategiei noastre de dezvoltare", declara Gilles Clavie, presedinte si CEO al Orbis Hotel Group.

Grupul hotelier Orbis din Polonia a anuntat, la inceputul anului 2015, cumpararea a 46 hoteluri din reteaua Accor in Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia. Dintre acestea, 7 hoteluri sunt in Romania si anume: hotelul Pullman, hotelul Novotel, 4 hoteluri Ibis si 1 hotel Mercure.

Cu aproximativ 3.600 hoteluri si 470.000 camere, Accor este prezent in 92 de tari, cu marcile Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget si hotelF1.