Reduceri mari la zborurile Blue Air

Turismul este una dintre cele mai afectate industrii de pandemia de COVID-19, iar companiile aeriene încearcă să reziste lipsei turiștilor prin orice modalități. Astfel, Blue Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, propune o serie de reduceri la zborurile interne, pe teritoriul țării noastre. Compania vine cu 10.000 locuri de la 9,99 euro pe toate rutele interne.

Promoția este valabilă timp de 24 de ore, în intervalul 15 octombrie, ora 12.00 - 16 octombrie, ora 12.00 pe toate rutele interne din România. Perioada de călătorie pentru care oferta este valabilă este între 20 octombrie și 16 decembrie 2020.

Compania a lansat recent și un zbor nou către Amsterdam, cu prețuri de la 29 de euro. Zborurile către Amsterdam sunt zilnice.

Vezi mai multe în: Blue Air a lansat primul zbor direct între București și Amsterdam

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citeste si:
Reduceri de peste 50% la vacanțe
Go Travel lansează, în...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri