Începând cu 9 octombrie 2020, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam, punând la dispoziția pasagerilor săi servicii zilnice către și dinspre această destinație-cheie, la prețuri începând de la 29 euro/ segment.

A avut loc zborul inaugural al rutei București Otopeni (OTP) - Amsterdam Schiphol (AMS) și evenimentul de bun venit organizat la Aeroportul Schiphol, la care au participat Marcel Lekkerkerk, Director Route & Business Development at Schiphol Airport, și Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer Blue Air. Aeronava Blue Air a fost întâmpinată cu tunuri de apă la sosirea pe Aeroportul Internațional Schiphol.

Pasagerii Blue Air au demonstrat un interes semnificativ pentru această nouă ruta, chiar și în actualul context al restricțiilor de mobilitate. Gradul de încărcare al aeronavei a fost unul peste media actuală, atât pe zborul de plecare către Amsterdam, cât și pe cel de retur la București. Pasagerii au primit din partea Aeroportului Schipol suveniruri pentru a marca zborul inaugural Blue Air București-Amsterdam.

Retail jobs

Program de zbor

Blue Air va opera zboruri zilnice între București Otopeni (OTP) și Amsterdam Schiphol (AMS), conform orarului:

  • OTP 08:20 - AMS 10:20 / AMS 11:10 – OTP 15:10
  • 7 zile/ săptămâna
  • Până la 4 x conexiuni săptămânale între Amsterdam și 4 orașe-cheie din România VIA București: Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și Baia Mare

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citeste si:
Varianta Omicron, în Olanda înaintea zborurilor sosite din Africa...
Varianta Omicron, detectată...

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri