Reduceri mari la TOATE zborurile Blue Air

Pe 27 octombrie, Blue Air oferă pasagerilor săi o reducere de 50% la toate zborurile.

Toate rezervările efectuate până la miezul nopții beneficiază de o reducere de 50%.

Promoția este valabilă pe 27 octombrie 2020 pentru toate zborurile și destinațiile Blue Air, pentru toate rezervările cu date de călătorie între 27 octombrie și 31 decembrie.

Începând cu 9 octombrie 2020, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam, punând la dispoziția pasagerilor săi servicii zilnice către și dinspre această destinație-cheie, la prețuri începând de la 29 euro/ segment.

În plus, Blue Air a anunțat introducerea, începând din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinații din Europa. Totodată, Blue Air își consolidează poziția de lider în Moldova, relansand operațiunile din Bacău după 3 luni de suspendare a serviciilor din cauza lucrărilor de reconstrucție a pistei, și dezvoltându-și prezența prin introducerea de 7 rute noi și conexiuni smart de la baza sa din Bacău.

Citeste si:
Black Friday la Blue Air: REDUCERI mari la toate zborurile
Black Friday la Blue Air:...

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numârul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri