Blue Air lansează 40 de rute noi în cadrul Orarului de Vară 2021 și anunță o reducere de 35% la toate destinațiile noi. Toate rezervările includ o modificare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air lansează campania „Să incercam ceva nou/ Let’s Fly Somewhere New”, oferind o reducere de 35% la toate zborurile, pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor pasagerilor săi pentru sezonul estival și pentru a-i inspira să exploreze spectaculoasele noi destinații incluse în programul de vară 2021 (28 martie - 30 octombrie 2021).

Oferta este valabilă în perioada 12-14 martie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de a schimba datele călătoriei o singură dată, in mod gratuit, plătind doar diferența de tarif, dacă este cazul.

Programul de zbor

Începând cu Orarul de Vară 21, Blue Air va introduce 20 de rute noi din București, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacău și 3 rute noi de la baza sa din Torino. Noile destinații incluse în programul de vară sunt următoarele:

  • Din București: ​​ Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos.
  • Din Cluj: ​​ Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Stuttgart.
  • Din Bacău: Atena, Larnaca.
  • Din Torino: Cagliari, Palermo, Olbia.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 angajați, Blue Air operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA).

Sursa foto: Facebook Blue Air

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri