Începând cu 4 septembrie 2020, Blue Air adaugă Amsterdam (AMS) la rețeaua de rute operate, cu șapte zboruri pe săptămână. Cu bilete la prețuri începând de la 20,99 euro, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam și cu întreaga lume, punând la dispoziția pasagerilor săi servicii zilnice către și dinspre această destinație.

Începând cu 4 septembrie, Blue Air va opera zboruri zilnice către / dinspre București Otopeni (OTP) către Amsterdam Schiphol (AMS), conform orarului:

  • OTP 08:20 - AMS 10:20 / AMS 11:10 – OTP 15:10.
  • 7 zile/ săptămână.

Amsterdam reprezintă o destinație atât pentru călătoriile de leisure, cât și pentru cele de business între Olanda și România. Mai mult, prin această nouă rută, oferim opțiuni suplimentare de călătorie pentru diaspora românească ce tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene.

Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost - Low Complexity.

Retail jobs

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standardele de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri