Blue Air introduce în Orarul de Vară 2021 noua rută București – Frankfurt și anunță că va opera zboruri zilnice către această destinație-cheie pentru segmentul de business travel începând cu 28 martie 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe flyblueair.com, iar prețurile pornesc de la 29,99 euro / segment.

În cadrul Orarului de Vara 2021 (28 martie – 30 octombrie), Blue Air va opera servicii zilnice pe ruta București – Frankfurt, conform următorului program:

  • în zilele de luni, marți, joi, sâmbătă:

București 19:00 - Frankfurt 20:30,

Frankfurt 21:20 - București 00:45.

  • în zilele de miercuri, vineri, duminică:

București 07:10 - Frankfurt 08:40.

Frankfurt 09:30 - București 12:55

Vezi și: O nouă rundă de reduceri MARI la toate zborurile Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numârul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Retail jobs

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri