Dosar penal pentru un hotelier din Constanța care avea 35 de persoane în restaurant

Administratorul unui hotel din municipiul Constanţa este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce în restaurantul unităţii se aflau, miercuri seara, aproximativ 35 de persoane.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, administratorul a susţinut că era vorba despre clienţii hotelului, în urma verificărilor efectuate reieşind că, pentru aceştia, ar fi fost întocmite fişe fictive de cazare.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 1, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, efectuând acţiuni punctuale pe linia respectării prevederilor legale pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19, au controlat o societate comercială de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa. Astfel, în interiorul localului se aflau aproximativ 35 de persoane, pentru care administratorul societăţii comerciale a declarat că sunt clienţii hotelului din aceeaşi locaţie. În urma verificărilor, a existat suspiciunea că fişele ar fi fost fictive, fiind susceptibile de a fi întocmite în fals", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri, uz de fals şi zădărnicirea combaterii bolilor.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri