Noi zboruri Wizz Air către România pentru Campionatul European de Fotbal din 2021

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, lansează zboruri speciale dedicate pasionaților de sport dornici să-și susțină echipele naționale de fotbal în timpul meciurilor din grupa C a Campionatului European de Fotbal UEFA 2020 care vor avea loc la București, anul viitor. Astfel, un total de 26 de zboruri le vor oferi fanilor posibilitatea să urmărească meciurile din Austria, Macedonia de Nord și Ucraina care sunt programate pe 13, 17 și 21 iunie. Biletele pot fi deja rezervate online pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă a companiei aeriene.

Wizz Air intră în joc și le asigură fanilor din Austria și Macedonia de Nord posibilitatea de a călători în siguranță și la prețuri accesibile pentru a-și vedea echipele naționale în acțiune.

Sunt introduse 26 de zboruri între Viena, Skopje și București, oferindu-le fanilor oportunitatea să ajungă la meciuri și să revină acasă după o experiență unică în atmosfera meciurilor de fotbal.

Aceste servicii vor fi un câștig atât pentru eveniment, cât și pentru economia locală a Capitalei, deoarece vor stimula turismul.

Zboruri speciale Wizz Air către București pentru Campionatul European de Fotbal 2020

Rute

Data

Număr zboruri

Skopje – București – Skopje

13/14/17 iunie 2021

16

Viena – București – Viena

13/21 iunie 2021

10

Meciurile din grupa C a Campionatului European de Fotbal 2020 care vor avea loc la București

Partide

Data

Ora (CET)

Austria – Macedonia de Nord

duminică, 13 iunie

18:00

Ucraina – Macedonia de Nord

joi, 17 iunie

15:00

Ucraina – Austria

luni, 21 iunie

18:00

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Citeste si:
Wizz Air actualizează aplicaţia de mobil cu funcţia pentru alerte...
Wizz Air actualizează...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri