Operatorii aerieni Air France şi KLM vor continua să opereze zboruri dinspre Bucureşti către Paris şi Amsterdam, şi retur, se arată într-un comunicat al Grupului format din cele două companii.

Astfel, pasagerii români au la dispoziţie patru zboruri săptămânale ce leagă Bucureştiul de Paris şi două zboruri zilnice între Capitala României şi Amsterdam, asigurându-se în acest mod un minimum de conectivitate cu cele mai importante centre universitare şi de business.

Preţul biletelor de avion pornesc de la 130 euro (dus-întors) şi include condiţii flexibile de rezervare şi modificare a datei de călătorie. De asemenea, KLM a introdus o nouă destinaţie în grila de zbor, din data de 10 decembrie, oferind două zboruri săptămânale pe ruta Amsterdam - Zanzibar.

Statul francez şi cel olandez deţin, fiecare, 14% din acţiunile Air France - KLM, un grup care este lider de piaţă pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa, ce oferă acces la o reţea care acoperă 314 de destinaţii în 116 ţări, prin companiile Air France, KLM Royal Dutch Airlines şi Transavia.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri