Air France - KLM menţine zborurile din Bucureşti către Amsterdam şi Paris, în această iarnă

Operatorii aerieni Air France şi KLM vor continua să opereze zboruri dinspre Bucureşti către Paris şi Amsterdam, şi retur, se arată într-un comunicat al Grupului format din cele două companii.

Astfel, pasagerii români au la dispoziţie patru zboruri săptămânale ce leagă Bucureştiul de Paris şi două zboruri zilnice între Capitala României şi Amsterdam, asigurându-se în acest mod un minimum de conectivitate cu cele mai importante centre universitare şi de business.

Preţul biletelor de avion pornesc de la 130 euro (dus-întors) şi include condiţii flexibile de rezervare şi modificare a datei de călătorie. De asemenea, KLM a introdus o nouă destinaţie în grila de zbor, din data de 10 decembrie, oferind două zboruri săptămânale pe ruta Amsterdam - Zanzibar.

Statul francez şi cel olandez deţin, fiecare, 14% din acţiunile Air France - KLM, un grup care este lider de piaţă pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa, ce oferă acces la o reţea care acoperă 314 de destinaţii în 116 ţări, prin companiile Air France, KLM Royal Dutch Airlines şi Transavia.

Citeste si:
Aeroporturile europene trebuie să aibe în centru companiile low-cost
Aeroporturile europene vor...
Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri