Țara care nu mai permite consumul de alimente la bordul avioanelor

Thailanda interzice servirea și consumul de alimente și băuturi la bordul aeronavelor, pe zborurile interne din țară. Decizia a fost luată pentru a limita răspândirea coronavirusului. Călătorii sunt sfătuiți să mănânce înainte de a se îmbarca întrucât servirea mesei de către operatorii aerieni nu va mai fi posibilă, în contextul sanitar actual.

De asemenea, pe lângă alimente și băuturi, Thailanda a interzis și materialele tipărite, cum ar fi revistele sau ziarele (cu excepţia celor informative, cu măsuri de siguranţă), pentru a nu crește riscul contractării infecției cu SARS-CoV-2. Autoritatea de Aviaţie Civilă din Thailanda anunță că transportatorii aerieni care nu se vor conforma noilor reguli riscă amenzi.

"Timpul de igienizare după fiecare oprire este extrem de scurt, deoarece operatorii de zbor tind să facă cea mai rapidă schimbare posibilă şi cred că este puţin probabil să poată curăţa bine toate aceste materiale. Materialele de lectură neesenţiale ar crea un risc mai mare de expunere la virus", a declarat Chula Sukmanop, directorul general al Autorităţii de Aviaţie Civilă din Thailanda, potrivit Digi 24.

Sursa foto: Pexels


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri