Noi zboruri Blue Air din România

Blue Air a introdus zboruri directe din București către Mykonos (Grecia) în programul de vară 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul flyblueair.com, iar prețurile încep de la 49,99 euro/segment, taxe incluse. Toate rezervările includ schimbarea gratuită a datelor de călătorie.

În perioada 28 aprilie - 22 septembrie 2021, Blue Air va opera zboruri săptămânale între București Otopeni și Mykonos, conform următorului orar:

  • OTP 05:05 - JMK 06:35
  • JMK 07:25 - OTP 08:55

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 angajați, Blue Air operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATĂ) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citeste si:
Noi zboruri Blue Air din România
Noi zboruri Blue Air din România

Sursa foto: Facebook Blue Air


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri