KLM Royal Dutch Airlines, una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume, a început procesul de modernizare a interiorului cabinelor pentru 14 aeronave Boeing 737-800, atât la Business Class, cât și la Economy Class. Avioanele recondiționate, folosite în special pentru zborurile europene, le vor oferi pasagerilor mai mult confort și stil, consumând, în același timp, mai puțin combustibil, deoarece cabinele modernizate vor fi cu 700 de kilograme mai ușoare.

În plus, KLM a anunțat faptul că primul avion a intrat deja în lucru și că, în martie 2022, va fi terminat și ultimul interior din seria celor 14 modele Boeing 737-800 ce urmează a fi modernizate.

KLM dorește să le ofere pasagerilor săi și mai mult confort și stil în timpul zborurilor europene, în timp ce reduce emisiile de CO2.

Boet Kreiken, Executive Vice President Customer Experience pentru KLM

Mai mult confort pentru pasageri, mai multă grijă pentru mediu

Noile scaune pentru Business Class și Economy Class au un design ergonomic și oferă mai mult confort, dar și mai mult spațiu pentru picioare. Tapițeria lor este făcută în principal din piele reciclată.

În medie, scaunele sunt cu 20% mai ușoare, ceea ce contribuie la scăderea greutății totale a cabinei cu 700 de kilograme. Astfel, vor fi economisite 58 de tone de combustibil și vor fi reduse 184 de tone de emisii de CO2 per aeronavă pe an. Pentru toate cele 14 avioane, acest lucru înseamnă o economie anuală de 812 tone de combustibil și o reducere de 2.576 tone de emisii de CO2.

Internet la înălțime

Toate avioanele Boeing 737-800 recondiționate vor fi dotate cu Wi-Fi. Pentru a folosi acest serviciu, pasagerii pot achiziționa vouchere de pe portalul KLM.

De asemenea, aceștia primesc întotdeauna 30 de minute de mesagerie gratuită. Fiecare scaun va avea propriul port USB pentru încărcarea dispozitivelor în timpul zborului, iar spațiile de depozitare mai mari vor oferi mai mult loc pentru bagaje la bord.

Nu în ultimul rând, iluminatul cu LED va crea o atmosferă ambientală fresh sau liniștitoare - în funcție de momentul zilei.

KLM este una dintre cele mai vechi companii aeriene care continuă să opereze sub numele său original. Rețeaua KLM conectează Țările de Jos cu toate regiunile economice cheie ale lumii. KLM este, de asemenea, membru al alianței globale SkyTeam, care are 19 companii aeriene membre.

Sursa foto: KLM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri