Animawings, compania aeriană românească de leisure, lansează zboruri regulate între București (Aeroportul Internațional Henri Coandă) și Paris (Aeroportul Internațional Charles de Gaulle), începând cu 2 iulie 2021.

Pasagerii vor putea zbura în fiecare luni și vineri, la prețuri începând de la 32,30 euro (preț pe segment, taxe obligatorii incluse). Compania oferă bilete de avion la prețuri accesibile, clienții putând alege dintre trei tipuri de pachete de servicii diferite, în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia.

Biletele sunt deja disponibile pe www.animawings.com, ȋn agențiile de turism din ţară sau prin canalele de distribuție ale Aegean Airlines – acționar ȋn cadrul Animawings.

Animawings se pregătește de o vară plină. La începutul lunii iulie vom începe operarea zborurilor regulate către Billund, Catania, Napoli, Helsinki, Valencia și Paris, dar și celor către Larnaka și Atena, ȋn cooperare cu Aegean Airlines. De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinații ca Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanti touroperatori din România.

Tudor Constantinescu, Director Comercial Animawings

Înființată în 2019, Animawings operează zboruri regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și Africa. Acționarii Animawings sunt Memento Group, cel mai mare grup turistic de incoming din România și Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei.

Sursa foto: Animawings

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri