Grecia este și anul acesta una dintre cele mai dorite destinații de turiștii români, chiar dacă, în prezent, se află pe lista galbenă, din cauza creșterii numărului de cazuri cauzate de răspândirea rapidă a variantei Delta. Dacă plănuiți sau aveți deja rezervată o vacanță în Grecia, nu uitați să completați PLF-ul și să aveți adeverința de vaccinare sau testul COVID negativ la îndemână. Până să ajungeți în Grecia, totuși, iată cinci dintre cele mai frumoase hoteluri din Santorini, unde v-ați putea caza în următoarea vacanță.

Perivolas

Costis Psychas, proprietarul hotelului, a construit hotelul pe stânci, din piatră vulcanică, în satul Oia. Mai mult sculptor decât constructor, Psychas a dat peisajului un alt contur prin ridicarea hotelului, scrie CNNTraveller.com.

Sursa Foto: perivolas.gr

Fiica sa, Sandrine, conduce acum Perivolas, iar anul acesta l-au înrolat pe Theodoros Kakoulis, un tânăr bucătar strălucit, pentru a se juca cu aromele în bucătărie (risotto de roșii afumate și creveți și pește coapte în frunze de viță de vie, servite cu fasole verde de susan și căpșuni).

Hotelul este dotat și cu o piscină, o sală de sport nouă și inteligentă și cu patru dormitoare mari. Perivolas este categorisit drept hotel, însă conceptul construcției duce către vilă.

Sursa Foto: perivolas.gr

Grace Santorini

Grace Santorini se află chiar pe marginea unei stânci; scăldându-se în soare.

Sursa Foto: aubergeresorts.com

Format din două case parțial distruse în cutremurul din 1956, hotelul are 17 camere și șapte apartamente, plus două piscine.

Toate camerele au terase și sunt decorate simplu în alb. Hotelul nu este potrivit pentru persoanele în vârstă sau pentru persoanele cu dizabilități (drumul nu este accesibil) sau pentru copii (sub 14 ani nu sunt permise).

Sursa Foto: aubergeresorts.com

Vedema Resort

Un grup frumos de vile și case tradiționale independete, Vedema reprezintă un resort de lux, construit în jurul unei crame vechi de 400 de ani și complet renovat în 2008.

Sursa Foto: www.marriott.com

Camerele sunt spațioase, cu interioare decorate simplu, în alb, televizoare cu ecran plat, băi mari, verande și - în unele categorii de suite - piscine private sau jacuzzi. Cât despre micul dejun, acesta este de tip bufet și este servit la restaurantul de la piscină.

Sursa Foto: www.marriott.com

Dacă doriți să vedeți mai mult din insulă, transferurile către Fira și plaja de la Perivolas durează maximum 10 minute și se realizează pe întreg parcursul zilei.

1864 The Sea Captain's House

Construit în 1864 de un căpitan local, hotelul, care a avut doar trei apartamente, a fost renovat, fiind adus la ”forma sa inițială”.

Acum este o clădire protejată, deci nu există piscină, deși există un duș enorm din marmură albastră.

Sursa Foto: www.sea-captains-house.com

În ciuda faptului că se află în inima orașului Oia, fiecare suită are vedere spectaculoasă la zona vulcanică din Santorini. Micul dejun poate dura până după-amiaza, iar cele două restaurante administrate de proprietari pot oferi prânzul și cina la cerere.

Casa are propriul Jeep și acces la un iaht privat.

Sursa Foto: www.sea-captains-house.com

Incognito Villa

Ar putea părea imposibil să fii departe de tot ce se întâmplă pe această insulă, dar locuri precum Incognito Villa reprezintă o soluție.

Amplasat la sfârșitul unei bucăți de pământ pe plaja de lângă Monolithos, are propria grădină și o mică piscină și există taverne la distanță de mers pe jos, în ambele direcții, de-a lungul nisipului.

Sursa Foto: www.incognitosantorini.gr

Chiar și în plină vară, este uimitor de liniștit.

Sursa Foto: www.incognitosantorini.gr

Sursa foto: www.incognitosantorini.gr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri