Cu toții ne dorim ceva special pentru vacanță, chiar dacă mergem în imediata apropiere, cum ar fi Bulgaria sau Grecia. Iată câteva dintre hotelurile care se deschid, în 2022, în Europa, pentru o vacanță de lux.

Cali Mykonos - Grecia

Programat să se deschidă în iunie 2022, complexul este alcătuit din 20 de vile contemporane, aflate la marginea unei plaje private. Fiecare are propria sa piscină privată, vedere la mare și spațiu de luat masa în aer liber, scrie Euronews Travel.

Sursa Foto: Cali Mykonos/ Facebook

Dacă doriți să vă întâlniți cu alți turiști din Cali Mykonos, există, de asemenea, o piscină infinită de 110 metri lungime și un restaurant mediteranean.

De la hotel, puteți ajunge cu ușurință către insulele Paros și Tinos printr-o flotă de iahturi și bărci cu motor.

Villa Passalacqua- Italia

Villa Passalacqua datează din secolul al XVIII-lea, aflându-se pe malul lacului Como. Clădirea a fost deținută de contele Andrea Lucini Passalacqua. În trecut, a găzduit personalități politice semnificative, inclusiv Napoleon Bonaparte.

În prezent, Passalacqua a fost transformată într-un hotel uimitor, cu detalii precum pasaje secrete, sere și grinzi de lemn vechi de secole.

Cu 24 de apartamente elegante, concepute special pentru a se potrivi istoriei hotelului, acesta va fi deschis în vara acestui an.

Mama Shelter- Portugalia

În apropiere de celebra stradă comercială Avenida da Liberdade, Mama Shelter se deschide în această primăvară.

Covoarele sunt inspirate din picturile tradiționale din tablă cunoscute sub numele de azulejo, abajururile sunt realizate din paie locale și mesele sunt create cu capace de sticlă reciclate.

Sursa Foto: Mama Shelter/ Facebook

Restaurantul de pe acoperiș, care servește mâncăruri tipic portugheze, oferă vedere panoramică asupra orașului și a râului Tajo.

Lanserhof Sylt- Germania

Insula Sylt din Germania, cunoscută pentru stațiunile sale balneare de lux, va deveni gazda noului hotel Lanserhof Sylt. Oaspeții se vor bucura de priveliști ale Mării Wadden și ale mlaștinilor accidentate, care găzduiesc o gamă incredibilă de animale sălbatice.

Sursa Foto: Lanserhof Sylt/ Facebook

Această stațiune va avea o echipă de profesioniști medicali, scanări CT și RMN și o gamă largă de terapii disponibile. De asemenea, oaspeții se pot răsfăța în centrul spa de 5.000 de metri pătrați, care include saune, băi de aburi și piscine interioare și în aer liber.

Brindos Lac & Château- Franța

Brindos Lac & Château se află la doar o scurtă călătorie cu mașina de Aeroportul Biarritz, lângă coasta de sud-vest a Franței. Cu influența istoriei sale spaniole și maure, are vedere la un lac privat de 12 hectare. Hotelul se va deschide pe 15 aprilie 2022.

Sursa Foto: Brindos, Lac & Château/ Facebook

Pe lângă 29 de camere situate în interiorul castelului, hotelul va avea 10 apartamente plutitoare care stau deasupra apei.

Oaspeții vor fi transportați la locuințe izolate cu barca electrică pentru o evadare izolată perfectă.

Sommerro- Norvegia

Sommerro se va deschide în vara acestui an, clădirea datând din aniul 1930, fiind fosta companie electrică a orașului. Renovarea a păstrat elementele vintage, cu parchet din stejar și scheme de culori inspirate de artistul norvegian Ludvig Munthe.

Sursa Foto: Sommerro/ Facebook

Sommerro va oferi orașului Oslo prima piscină la înălțime, 231 de camere, patru restaurante și trei baruri. Camerele variază de la spațiu confortabil la mansardă. Ca și hotelurile clasice, inclusiv Savoy din Londra, va avea și un teatru de 200 de locuri.

Raffles London at The OWO- Marea Britanie

Acest nou hotel se deschide în fostul Old War Office de pe Whitehall din Londra. Folosit de Winston Churchill, când era secretar de stat pentru război și despre care se spune că l-a influențat pe autorul James Bond, Ian Fleming, hotelul va fi un reper măreț în centrul orașului.

Sursa Foto: Raffles London at The OWO/ Facebook

Când Raffles London se va deschide la sfârșitul anului 2022 va și fi prima dată când clădirea va fi dezvăluită publicului. După ce a suferit o transformare completă, hotelul are 120 de camere și apartamente, cu 11 restaurante și baruri de vizitat.

Sursa foto: Lanserhof Sylt/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri