Zborurile charter și de linie care îi duc pe români în destinațiile unde își vor petrece vacanța de Revelion se desfășoară conform programării și nu există riscul perturbării calendarului stabilit pentru ultima săptămână din an, anunță touroperatorul Paralela 45. Informarea vine în contextul anulării a peste 8.000 de curse de linie la nivel global, în perioada Crăciunului, din cauza infectării echipajelor companiilor aeriene, stricând călătoriile de final de an a peste un milion de pasageri.

“Dacă companiile aeriene mai anulează uneori zboruri, agențiile nu anulează preventiv nimic, numai în situația în care țara respectivă se închide pentru turism. Cursele charter și zborurile de linie din ultima săptămână a anului către destinațiile de vacanță se desfășoară conform contractelor semnate cu companiile aeriene. Nu avem motive să anulăm. Turiștii români nu au de ce să își facă griji, deja unii dintre ei au ajuns în Maldive, Dubai, alții vor ajunge în celelalte destinații zilele acestea. Preocuparea noastră este să îndeplinească toate formalitățile pentru plecare, să aibă vacanțe în siguranță”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Între 27 și 30 decembrie decolează avioane spre:

  • Hurghada din București, Cluj - Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare,
  • Sharm el Sheikh din București, Cluj - Napoca și Timișoara,
  • Madeira din București și Cluj - Napoca,
  • Dubai, Antalya, Zanzibar, Republica Dominicană, Republica Capului Verde, Maldive din București, cu mai mult de 3.000 de români care au ales pentru vacanța lor de Revelion aceste destinații.

Acestora li se adaugă peste 500 de turiști care au cumpărat programele de tip circuit în Istanbul, Atena, Paris, Coasta de Azur, Praga Malta, Portugalia, Lisabona, Barcelona, Costa del Sol, Valencia, Tunisia, Sri Lanka, Iordania, Egipt organizate de agenție.

În destinație, pentru returul în România din state non-UE, testul se poate efectua la clinici locale ori direct la hotel, procedurile fiind stabilite încă de la începutul lunii decembrie.

Paralela 45 încurajează în continuare turiștii să cumpere pentru vacanța lor și asigurări medicale cu extensie Covid și STORNO, astfel încât aceasta să fie în siguranță indiferent de situație. Prin parteneriatele cu firmele de asigurări, prețurile acestora au devenit extrem de accesibile, indiferent de destinație.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri