Potrivit datelor furnizate de Revolut Sejururi, românii și-au planificat deja mini-vacanțele sau city-break-urile din toamna 2022. Destinațiile preferate sunt orașele cu mari atracții turistice din Europa și din Orient, precum Barcelona, Viena, Paris, Dubai sau Budapesta. În top 5 intră și Bucureștiul.

De Ziua Mondială a Turismului, Revolut a identificat care sunt principalele destinații turistice de toamnă ale utilizatorilor din piața locală, pe baza registrului Revolut Sejururi.

Registrul, care are la bază cazările realizate sau rezervate de clienți cu Revolut Sejururi, arată că, deși sezonul cald a trecut și vacanțele s-au terminat, românii continuă să își facă planuri de călătorie pentru cele trei luni de toamnă.

Cele mai căutate 15 destinații din toamna 2022 pentru clienții români:

  1. Barcelona (Spania);
  2. Viena (Austria);
  3. Paris (Franța);
  4. București (România);
  5. Dubai (Emiratele Arabe Unite);
  6. Budapesta (Ungaria);
  7. Amsterdam (Olanda);
  8. Zakynthos (Grecia);
  9. Sofia (Bulgaria);
  10. Praga (Cehia);
  11. Palma de Mallorca (Spania);
  12. Lisabona (Portugalia);
  13. Veneția (Italia);
  14. Bangkok (Thailanda);
  15. Paphos (Cipru).

Potrivit registrului de rezervări al Revolut Sejururi, dacă utilizatorii britanici preferă în această toamnă orașe mari europene precum Paris, Barcelona, Lisabona, Dublin, Amsterdam, și românii aleg orașe cu importante atracții turistice din Europa sau locații exotice din Orient, dar nu abandonează nici deplasările pe plan local.

Revolut le oferă clienților până la 10% cashback instant, în funcție de planul deținut, atunci când rezervă cazarea cu Sejururi. Valoarea medie a cashback-ului primit de un client/ sejur este de aproximativ 50 de euro, conform datelor înregistrate în registrul Revolut Sejururi. În plus, clienții au acces la tarife preferențiale, fără taxe de rezervare, și pot achita cazarea direct la proprietate, nu anticipat, pentru a evita pierderea plăților în avans, în cazul unor anulări de ultim moment. În plus, clienții Revolut pot efectua schimburi valutare direct din aplicație, la rate de schimb interbancare, în zilele lucrătoare, și la valori foarte avantajoase, cu un comision accesibil, în weekend-uri.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri