Un număr de 113 de zboruri, atât decolări, cât şi aterizări, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 de minute pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", în perioada 22 - 28 decembrie, iar trei zboruri au fost anulate, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Pentru 66 dintre zboruri, companiile aeriene au raportat drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroportul Otopeni, respectiv Wizz Air (61 zboruri), Ryanair (13 zboruri), Tarom (5 zboruri).

În intervalul 22 - 28 decembrie 2022, pe pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti au fost operate 1.772 de zboruri, dintre care 1.666 regulate.

Sursa foto: CNAB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri