În intervalul 29 decembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 113 zboruri (aterizări și decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute, arată cele mai noi date furnizate de Compania Națională Aeroporturi București, într-o informare trimisă presei.

Pentru 64 dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză întârzierea sau rotația echipajelor sau aeronavelor. Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv:

  • Wizz Air (69 zboruri)
  • Tarom (13 zboruri)
  • Ryan Air (7 zboruri).

Citește și: Doar 3 zboruri anulate pe Otopeni în săptămâna Crăciunului. Wizz Air, campioni la întârzieri

În același interval de referință, au fost anulate 7 zboruri. Compania Națională Aeroporturi București mai precizează că în intervalul 29 decembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, pe Aeroportul Internațional Henri Conadă București (AIHCB) au fost operate 1.820 de zboruri, dintre care 1.714 regulate.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri