Curtea și balconul casei Julietei din Verona ar putea deveni un loc cu plată, conform MSM. Destinația este atât de iubită și de "aglomerată" încât autoritățile locale se gândesc să introducă un bilet de intrare în interiorul clădirii.

Curtea și balconul casei Julietei, din Verona, sunt una dintre cele mai apreciate și îndrăgite destinații italiene de către turiștii din întreaga lume. Acest lucru a făcut municipalitatea să se gândească cum să scoată bani de pe urma turiștilor.

Încă nu s-a decis nimic oficial, dar cu siguranță va fi o decizie istorică a administrației municipale din Verona, întrucât până acum intrarea în casa Julietei a fost gratuită.

Biletul de intrare s-ar putea introduce începând cu data de 14 februarie anul viitor, ziua sărbătorii îndrăgostiților și o perioadă deosebit de crucială pentru oraș și mai ales pentru casa Julietei. Conform unei publicații locale, prețul biletului nu va fi mai mare de 2 euro.

Pe de altă parte, pentru a vizita Casa Julietei și a urca la faimosul balcon un bilet are un cost de 6 euro.

În interiorul casei Julietei se află, de asemenea, o statuie a eroinei shakespeariene. Turiștilor le place să se fotografieze cu ea și să lase mesaje de dragoste sau scrise cu numele persoanei iubite în interiorul locului. Din 2014, în curtea casei a fost amplasată o copie a statuii originale din bronz, realizată datorită sfaturilor lui Novello Finotti.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri