Agenții specializate în turismul de afaceri din Europa și din Africa, membre Travel Leaders International, s-au reunit în București pentru a participa la un eveniment de două zile în care vor discuta despre bune practici și noi perspective, viziune și strategii de dezvoltare la nivel regional și global pentru industria de travel management.

La patru ani după ce Aerotravel a devenit membru fondator și reprezentant exclusiv Travel Leaders în România, Travel Leaders International (TLI) organizează în București, în perioada 21 – 22 septembrie, Creating Connections - Conferința Regională pentru Europa și Africa.

Travel Leaders International este o rețea globală de 65 de companii de travel management care operează în peste 80 de țări și care livrează soluții de călătorii de afaceri și evenimente corporate în orice colț al lumii. Evenimentul este o oportunitate pentru ca membrii Travel Leaders International să se cunoască mai bine și să colaboreze, să facă schimb de idei și să discute despre direcțiile viitoare ale călătoriilor de afaceri.

Travel Leaders International este parte Internova Travel Group, una dintre cele mai mari companii de turism din lume. La eveniment vor participa directori executivi ai Internova Travel Group, Travel Leaders International, Travel Leaders Corporate, ALTOUR și Global Travel Collection, precum și din 23 de agenții de turism operate independent, din Europa și din Africa.

“Evenimentul nostru regional ne permite să ne întâlnim față în față și să abordăm cele mai presante aspecte ale managementului călătoriilor de afaceri, inclusiv relația cu clienții și furnizorii noștri, precum companiile aeriene și lanțurile hoteliere,” a declarat Gabe Rizzi, Președintele Diviziei de călătorii corporative a Internova Travel Group.

“Conferința constituie o excelentă oportunitate de a celebra rețeaua și membrii acesteia, de a elabora împreună strategiile viitoare și de a discuta despre ultimele tehnologii, dar și despre beneficiile pe care le oferim clienților. Vom face schimb de opinii, vom dezbate idei și ne vom cunoaște mai bine. Este un moment extrem de interesant pentru a fi parte a rețelei noastre, deoarece în prezent răspundem unei cereri în creștere la nivel global.”

Își vor expune viziunea asupra călătoriilor de afaceri nume importante din industrie: Kim Kearns, Director, Corporate Hotel Programs, Internova; Peter Vlitas, Executive Vice President, Partner Relations, Internova și Nigel Parkinson, Travel Leaders International Global Senior Vice President. Oscar Delgado, TLI Global Technology Director, va vorbi despre importanța consolidării globale a datelor, iar Basem Khalil, TLI Global Strategic Pricing Director, va discuta despre relevanța strategiilor de preț într-un mediu foarte competitiv.

“Suntem onorați că Travel Leaders International a ales România ca loc de desfășurare pentru Conferința Regională Europa & Africa, respectiv Aerotravel ca partener local pentru organizarea evenimentului”, a spus Antonio Nițu, Director General Aerotravel. ”Este o expresie a încrederii atât în piața locală a turismului de afaceri, care a crescut și a devenit din ce în ce mai dinamică, cât și în Aerotravel, care deține expertiza și capabilitățile pentru a livra soluții de travel management care respectă standardele înalte de calitate ale rețelei Travel Leaders.”

Conferința Regională a Travel Leaders este susținută de sponsori din industria turismului renumiți pe plan mondial: Marriott International, Choice Hotels, IHG Hotels & Resorts, eGlobalfares and Kudos Travel Technology. Aerotravel (Travel Leaders Romania) este sponsor și partener local în organizarea evenimentului.

Travel Leaders International este o importantă rețea globală care include 65 de companii de top de travel management ce operează în 80 de țări din întreaga lume. Membrii TLI oferă soluții de călătorii de afaceri și evenimente corporate relevante pentru specificul culturilor locale ale clienților, utilizând tehnologii de ultimă generație și concepte inovatoare pentru a furniza servicii de calitate la nivel global. Cu o rețea dinamică și agilă, Travel Leaders International oferă soluții de călătorii de afaceri și organizare de evenimente corporate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, oriunde în lume. Travel Leaders International este partea diviziei de călătorii de afaceri a Internova Travel Group.

Fondat în toamna anului 1997, Aerotravel este una dintre cele mai importante companii de management al călătoriilor din România, care oferă servicii de călătorii de afaceri şi organizare de evenimente corporate companiilor private locale și regionale. Din 2019, Aerotravel este membru fondator Travel Leaders International și reprezentant exclusiv Travel Leaders în România.

Aerotravel deține 7 agenții proprii la nivel național și se bazează pe expertiza a peste 80 consultanți de turism. Datorită parteneriatelor cu furnizori globali de servicii turistice și a apartenenței la rețeaua Travel Leaders, Aerotravel are capacitatea de a oferi soluții de business travel și M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences, Events) în orice colț al lumii, la standarde înalte de calitate.

Sursa foto: Aerotravel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri