Wizz Air lansează din iunie noi zboruri din Bucureşti, spre Izmir, o nouă destinaţie de vacanţă în Turcia, biletele fiind deja disponibile pe site-ul său şi prin aplicaţia pentru mobil, la preţuri ce pornesc de la 199 de lei.

Începând din 17 iunie, călătorii vor avea zboruri directe către Izmir (Aeroportul Internaţional Adnan Menderes) de trei ori pe săptămână, în fiecare luni, vineri şi duminică.

"Călătorii români pot explora acum Izmir, al treilea oraş ca mărime din Turcia, dar şi cel mai mare de la Marea Egee. Cu o istorie ce se întinde pe parcursul a mii de ani, printre obiectivele celebre ale metropolei care aşteaptă să fie descoperite se numără Agora Open Air Museum, Turnul cu Ceas din portul Izmir, bazarul Kemeralti şi împrejurimile sale de pe dealurile ce găzduiesc Kadifekale, unul dintre castelele oraşului. De asemenea, turiştii pot profita din plin de plajele însorite ale oraşului Izmir, precum şi de atracţiile sale naturale fascinante, cum ar fi Golful Izmir, Delta Gediz sau Paradisul păsărilor din Cigli. Festivalul Internaţional Anual de la Izmir, alături de numeroase alte târguri de cultură, muzică şi gastronomie, îi aşteaptă pe pasionaţii de călătorii", se arată în comunicat.

De asemenea, Wizz Air va redeschide rutele din Bucureşti către Salzburg, de la 1 aprilie, şi către Budapesta, din 17 iunie.

În plus, compania aeriană va inaugura noua sa rută din Bucureşti către Leipzig pe 20 iunie.


Wizz Air operează o flotă de 205 de aeronave Airbus A320 şi A321.


În 2023, Wizz Air a înregistrat 60,3 milioane de pasageri. Compania este listată la Bursa de Valori din Londra.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri