FlixBus, companie travel-tech care operează o rețea de autocare interurbane din Europa, își mărește oferta din România și lansează noi conexiuni pentru sezonul de vară spre Turcia și litoralul bulgăresc. Din 2 iunie, românii vor avea la dispoziție curse directe din București spre Istanbul, operate în colaborare cu partenerul FlixBus din Turcia, Kamil Koç.

Turcia și Bulgaria se numără printre destinațiile favorite ale românilor, mai ales pentru perioada estivală, oferind mai multe variante de vacanţe - de la sejur la mare, la circuite turistice ori city-break-uri. Kamil Koç operează o rețea de autocare extinse în Turcia, astfel din Istanbul există interconexiuni către mai multe destinații precum: Ankara, Bursa, Antalya, Kusadasi sau Izmir. Prin intermediul acestei linii, Turcia va fi conectată la rețeaua europeană FlixBus.

“Turcia este una dintre destinațiile preferate ale românilor, iar din Istanbul se poate ajunge în peste alte 60 de destinații, inclusiv în unele dintre cele mai populare destinații de vară, precum Antalya,” a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus România.

Autocarele vor ajunge la ora 8:00 în cea mai mare autogară din Istanbul, Esenler. Pasagerii își pot planifica deja călătoria spre Istanbul, biletele fiind disponibile pe site-ul companiei, dar și la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează în România cu agenții partenere care oferă bilete în peste 1.400 de puncte de vânzare în România.

Cu aproape un secol de experiență în sectorul transportului de pasageri, Kamil Koç, o companie fondată în 1926, s-a alăturat rețelei globale FlixBus în 2019.

Vacanță pe plajele din Bulgaria în mai puțin de 4 ore

Începând cu 30 iunie, FlixBus reia cursele sezoniere spre unele dintre cele mai populare destinații de vacanță din Bulgaria: Varna, Kavarna, Nisipurile de Aur și Albena. Autocarele vor circula de 5 ori pe săptămână de joi până luni cu plecare de la ora 8:00 din Autogara Militari.

Călătorii vor putea ajunge la cea mai apropiată destinație de pe litoralul bulgăresc, Varna, în mai puțin de 4 ore din București. Cei care aleg o vacanță în stațiuni precum Nisipurile de Aur, Kavarna sau Albena, se vor putea bucura de priveliștea plajei și a mării în jurul prânzului.

“Analizând fluxul turiștilor în creștere, cât și prețurile tot mai ridicate ale carburanților, transportul în comun va juca un rol tot mai important. Am decis să oferim din timp posibilitatea de a efectua rezervări pentru ca toți cei care își plănuiesc vacanțele pe litoralul din Bulgaria pentru a putea lua în calcul și călătoria cu autocarul, pe lângă autoturismul personal,” precizează reprezentantul FlixBus România, Adrian Rășoiu.

Biletele spre litoralul bulgăresc pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului și aplicației FlixBus. Din București, românii pot deja călători cu FlixBus în Sofia.

La finalul lunii aprilie, FlixMobility a anunțat că își va schimba numele în Flix. Flix a operat primul tren verde pe distanțe lungi în 2018, a inițiat un proiect pilot pentru autocare electrice pe distanțe lungi în același an și a lansat primele autocare pe distanțe lungi alimentate cu biogaz din Europa în 2021.

Sursa foto: FlixBus/ Kamil Koc

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri