FlixBus reia cursele cu autocarul din și spre România după 3 luni de pauză

FlixBus reia cursele cu autocarul din și spre România din 19 iunie. Conexiunile internaționale vor fi disponibile din peste 10 orașe, inclusiv București, Brașov, Sibiu și Arad.

Românii vor putea călători din nou în 5 țări europene cu autocarele verzi. Furnizorul de mobilitate anunță și un nou concept de igienă implementat odată cu repornirea activității.

Rute FlixBus

FlixBus va deservi conexiuni din rețeaua inițială către peste 20 de orașe din Franța, Germania, Austria, Belgia și Luxemburg. Printre altele, vor fi disponibile fără escală, orașele Paris, Nantes, Rennes, München, Stuttgart, Viena sau Bruxelles.

Citiți și Cum arată Royal Falcon One, iahtul "navă spațială", proiectat de Porsche.

FlixBus va continua să își extindă oferta pentru călătorii români în perioada următoare. Până la finalul lunii iunie, startup-ul de mobilitate va relua cursele internaționale spre aproape 50 de destinații din Europa printre care se numără și orașe precum Budapesta, Innsburck, Zurich, Geneva, Lyon, Grenoble, Dortmund sau Frankfurt. În baza cererii clienților, rețeaua de rute este extinsă treptat.

Citeste si:
FlixBus și FlixTrain, cu 50% mai puțini pasageri anul trecut decât...
FlixBus și FlixTrain au avut...

„După o pauză de 3 luni, suntem încântați să ne întoarcem în sfârșit pe șosele. Sperăm să îi putem aduce pe români cât mai aproape de viața lor de zi cu zi, oferindu-le oportunitatea de a ajunge spre destinații europene în mod accesibil”, a declarat László Arany, director regional.

Toate autocarele vor fi dezinfectate complet după fiecare călătorie. Controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar sunt alte două proceduri care au fost implementate de către FlixBus.

Citiți și Top 10 cele mai căutate mașini eco în România în primele 5 luni.

În zonele de așteptare, precum și în timpul îmbarcării și debarcării, trebuie menținută distanța de siguranță de 1,5 metri, care a devenit o practică standard. Purtarea unei măști care să acopere nasul și gura este obligatorie în momentul îmbarcării, debarcării și pe durata întregii călătorii. Toaletele la bordul autocarului, din motive de siguranță, vor fi inchise temporar.

Citeste si:
Lufthansa ar putea vinde zboruri de 9 euro doar pentru a-și păstra...
Lufthansa ar putea vinde...

FlixBus reîncepe activitatea și în alte țări europene

Pe lângă România, FlixBus a reînceput activitatea și în alte țări precum Germania, Austria, Slovenia, Portugalia, Polonia, Croația, Republica Cehă, Bulgaria, Suedia și Danemarca. Pasagerii care doresc să călătorească pe oricare dintre cursele internaționale sunt rugați să se informeze în prealabil despre reglementările de intrare în țara respectivă.

Citiți și Peste 30 de mașini electrice în showroom-uri în 2020.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri