FlixBus cumpara una dintre cele mai importante companii de autocare din Turcia

Furnizorul de servicii de mobilitate FlixBus si fondul de investitii Actera Group au ajuns la o intelegere in privinta uneia dintre cele renumite companii de transport cu autocarul interurban, Kamil Koc, care se va alatura retelei globale.

Kamil Koc deserveste 61 de orase din Turcia, iar in 2018 a transportat peste 20 de milioane de persoane. Compania va fi integrata treptat in reteaua extinsa operata de FlixBus. Acordul va intra in vigoare dupa ce va primi aprobare din partea autoritatilor turce, iar tranzactia va fi finalizata in urmatoarele saptamani.

"Suntem foarte bucurosi sa uram bun venit celor de la Kamil Koc in famila FlixBus si sa incepem o noua era in piata mobilitatii din Turcia. Viziunea noastra este sa oferim servicii de mobilitate verzi si inteligente pentru toata lumea si suntem incantati sa punem la dispozitie spiritul inovator, serviciile inteligente, standardele de calitate si de sigurante ridicate persoanelor care calatoresc cu autocarul in Turcia, alaturi de expertiza locala oferita de Kamil Koc. Dupa ce am analizat toate aspectele de business, vom lucra la extinderea retelei existente pentru a continua optimizarea orarului si a raspunde cererii piata – avand la baza o abordare centrata pe date si algoritmi - pentru a imbunatati experienta clientilor. Cu ajutorul platformei noastre si a inovatiilor pe care le aducem, calatorii din Turcia se vor bucura de servicii de mobilitate accesibile, standarde de sigurante ridicate, un serviciu de calitate,dar si mai multe optiuni de calatorie”, a declarat Jochen Engert, CEO si fondator FlixBus.

Fondat in 2013, dupa liberalizarea pietii de transport cu autocarul din Germania, FlixBus a devenit rapid operatorul cu cea mai mare retea de autocare interurbane din Europa, transportand peste 100 de milioane de persoane. O combinatie de startup tech, platforma de ecommerce si companie de transport, FlixBus a creat o retea care acopera 30 de tari si care isi propune sa se extinda si in mai multe piete si regiuni in viitorul apropiat. In mai putin de sase ani, FlixBus a devenit lider de piata in cateva tari din Europa precum Germania, Italia, Franta, Benelux si Polonia si a contribuit la crearea a peste 10.000 de slujbe in industrie. Doar in 2018, compania a transportat peste 45 de milioane de pasageri in Europa si in Statele Unite ale Americii.

Citeste si:
FlixBus reia cursele cu autocarul din și spre România din 19 iunie
FlixBus reia cursele cu...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...
Sursa foto: flixbus.de

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri