FlixBus isi extinde reteaua: Noi conexiuni intre Bucuresti si Sofia

FlixBus a extins cea mai mare retea europeana de transport de persoane cu autocarul catre Bulgaria. De asemenea, incepand cu luna martie, FlixBus a crescut frecventa curselor catre Ungaria.

FlixBus conecteaza Romania de cea mai noua tara adaugata retelei sale, Bulgaria. Curse directe de zi si de noapte circula deja de la Bucuresti si Giurgiu catre Sofia.

Din 2013, de cand FlixBus a fost lansat, crestem organic in Europa. Dupa ce am pus la punct o oferta puternica in Romania, urmatorul pas logic a fost sa intram pe piata din Bulgaria si sa oferim calatorii accesibile si confortabile intre cele doua tari

Laszlo Arany, Managing Director regional

In afara de extinderea retelei in Bulgaria, FlixBus va creste frecventa curselor catre Ungaria din aceasta luna. Astfel, din 29 martie vor fi noi curse directe de noapte de la Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Sibiu catre Szeged si Budapesta, iar autocarele vor ajunge si in aeroportul din capitala Ungariei.

Citeste si:
FlixBus reia cursele cu autocarul din și spre România din 19 iunie
FlixBus reia cursele cu...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Pana pe 25 martie, biletele pentru cursele de la Bucuresti la Sofia vor fi disponibile de la 1,99 de lei, pentru plecarile care au loc pana pe data de 20 mai 2018.

Citeste si: FlixBus testeaza autocare electrice pe distante lungi

Sursa foto: flixbus.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri