FlixBus a extins cea mai mare retea europeana de transport de persoane cu autocarul catre Bulgaria. De asemenea, incepand cu luna martie, FlixBus a crescut frecventa curselor catre Ungaria.

FlixBus conecteaza Romania de cea mai noua tara adaugata retelei sale, Bulgaria. Curse directe de zi si de noapte circula deja de la Bucuresti si Giurgiu catre Sofia.

Din 2013, de cand FlixBus a fost lansat, crestem organic in Europa. Dupa ce am pus la punct o oferta puternica in Romania, urmatorul pas logic a fost sa intram pe piata din Bulgaria si sa oferim calatorii accesibile si confortabile intre cele doua tari

Laszlo Arany, Managing Director regional

In afara de extinderea retelei in Bulgaria, FlixBus va creste frecventa curselor catre Ungaria din aceasta luna. Astfel, din 29 martie vor fi noi curse directe de noapte de la Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Sibiu catre Szeged si Budapesta, iar autocarele vor ajunge si in aeroportul din capitala Ungariei.

Pana pe 25 martie, biletele pentru cursele de la Bucuresti la Sofia vor fi disponibile de la 1,99 de lei, pentru plecarile care au loc pana pe data de 20 mai 2018.

Citeste si: FlixBus testeaza autocare electrice pe distante lungi

Sursa foto: flixbus.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri