FlixBus creste numarul de curse directe din Romania, cu linii noi catre orase mediteraneene in Italia si Spania. FlixBus va oferi, de asemenea, noi conexiuni din Transilvania catre Austria.

In sezonul de vara, destinatii precum Barcelona si Girona vor putea fi vizitate cu autocarele FlixBus de 5 ori pe saptamana din Bucuresti, Sibiu, Brasov, Ploiesti si alte orase mari. Orase italiene ca Roma, Napoli, Florenta si Bologna vor avea curse zilnice directe catre Romania.

"Extindem reteaua de curse cu destinatii relevante de vara, pentru a ne adresa nevoilor clientilor romani. Comparativ cu vara trecuta, in acest an vom avea 13 tari noi in oferta noastra disponibile direct din Romania", a declarat Laszlo Arany, Managing Director regional.

Dupa lansarea cursei intre Sofia si Bucuresti in martie anul curent, FlixBus va conecta Varna la reteaua sa internationala, prima destinatie fiind capitala romaneasca. Cursele din Transilvania catre Austria se extind. Locuitorii din Cluj-Napoca, Huedin si Oradea vor putea calatorii direct catre Graz prin Budapesta.

Citeste si: FlixBus a devenit profitabila in Europa. Cresterea a fost remarcabila si in Romania

Citeste si:
Veliko Tarnovo, o alternativa la plajele aglomerate bulgaresti
Veliko Tarnovo, o alternativa...

Sursa foto: Facebook / FlixBus

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
FlixMobility anunta o noua runda de finantare pentru extindere