FlixBus se extinde in Romania si lanseaza noi rute in vestul tarii. Care sunt destinatiile

FlixBus anunta o noua etapa de extindere a retelei verzi din Romania si lanseaza noi curse din zona de vest a tarii spre Praga, Salzburg, Rosenheim si Munchen. Noile curse incep din 11 aprilie.

Autocarele FlixBus vor opera noi curse directe spre capitala Cehiei din Timisoara si Arad. Astfel, pentru Timisoara, Praga devine cea de a treia capitala Europeana cu o conexiune FlixBus directa alaturi de Viena si Budapesta. Pasagerii din regiunea de vest a tarii vor avea la dispozitie 5 curse pe saptamana pentru a calatori direct spre Praga.

Tot din 11 aprilie, operatorul cu cea mai mare retea de autocare pe distante lungi din Europa va introduce o cursa de noapte directa spre Munchen. Cursa va fi disponibila pentru locuitorii din Lugoj, Arad si Timisoara.

FlixBus opereaza deja o cursa spre Munchen cu plecare din Bucuresti. Acum, si mai multi pasageri romani vor putea calatori direct spre Austria si Germania. Autocarele FlixBus vor opera 5 curse directe din vestul tarii spre Salzburg, Rosenheim si Munchen, saptamanal.

Din Arad se poate calatori direct cu autocarele FlixBus spre orase din Germania (cum ar fi Berlin, Frankfurt, Dortmund, Hamburg), Belgia (Bruxelles, Antwerp, Charleroi), Olanda (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht), Franta (Strasbourg, Bordeaux sau Marsilia) si Italia (Milano, Venetia sau Genova).

FlixBus ofera conexiuni directe din Bucuresti spre 15 tari din Europa. Obiectul principal al operatorului de transport de distante lungi este sa conecteze cat mai multe regiuni mici si mijlocii la reteaua europeana. Introducerea unor noi curse directe este inca un pas important
pentru a oferi gama mai larga de calatorii accesibile si sustenabile unui numar cat mai mare de pasageri romani.

"Suntem incantati sa lansam rute noi FlixBus din vestul Romaniei. Anul trecut, in sezonul de vara, Austria si Germania s-au numarat printre destinatiile favorite ale romanilor. Extinderea retelei FlixBus reflecta interesul crescut al pasagerilor pentru a aceste destinatii", a declarat Laszlo Arany, Managing Director Regional FlixBus.

Citeste si:
FlixBus reia cursele cu autocarul din și spre România din 19 iunie
FlixBus reia cursele cu...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri