Mercador, cel mai mare site de anunturi din Romania, s-a rebranduit peste noapte in Olx.ro. Dupa investitii masive in publicitate offline, site-ul de anunturi Mercador.ro si-a schimbat numele, devenind Olx.ro.

Grupul Allegro, proprietarul site-ului de anunturi Mercador, a cumparat toata reteaua Olx, prezenta si pe plan local sub forma unui site de anunturi.

La finalul anului trecut, numarul anunturilor afisate pe site-ul de anunturi Mercador.ro depasise 1,6 milioane, fiind in crestere cu aproximativ 130% fata de 2012. Peste 80% dintre acestea sunt postate direct de catre proprietari. Totodata, conform Google Trends, in 2013 romanii au cautat pe internet cuvantul mercador cu peste 300% mai mult fata de 2012.

Numele de Olx provinde de la Online Exchange.

Olx este o platforma online detinuta de Naspers, din care face parte si grupul Allegro. OLX este prezenta in peste 100 de tari si peste 40 de limbi, numarul total de angajati fiind de 300 in birourile din Buenos Aires, Sao Paulo, Delhi, Lisabona si New York.

Allegro Group Romania, mai detine in Romania si site-ul de anunturi Autovit.ro.

Nu doar Mercador.ro a fost schimbat in Olx, ci si alte site-uri din portofoliul Allegro Group, printre care si Aprod.hu, cel mai mare site de anunturi si vanzari din Ungaria.

Cu ce rimeaza Olx? Cu pix, cu chix… De ce s-a rebranduit Mercador.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri