“Clientii elefant.ro sunt preponderent femei, iar jumatate dintre acestea sunt mame. In fiecare zi intrebam doamnele care iubesc elefant.ro ce ar mai dori sa gaseasca in magazinul dedicat lor si de multe ori raspunsul a indicat produsele pentru copii. Iata de ce, la aniversarea de 4 ani a elefant.ro, le oferim drept rasplata pentru fidelitatea lor o gama de 3 ori mai mare de produse pentru cei mici”, a declarat Dan Vidrascu, CEO al elefant.ro.

Incepand cu luna mai, Elefant.ro a introdus o noua categorie de produse cosmetice, comercializand parfumuri de la branduri precum Chanel, Gucci, YSL, Versace, Davidoff sau Armani.

In cei 4 ani de existenta, elefant.ro a livrat peste 650.000 de colete, peste 3 milioane de carti, jucarii si accesorii vestimentare. In prezent, elefant.ro comercializeaza produse din categoriile carte tiparita, eBook, eReader, produse vestimentare, incaltaminte, accesorii, jucarii si produse pentru copii, cosmetice si produse de ingrijire, parfumuri. Printre cele mai vandute produse se numara cartile, jucariile, accesoriile si parfumurile.
elefant.ro a incheiat anul trecut cu afaceri de 6,5 milioane de euro.

Elefant.ro, majorare de...
Citeste si: Elefant Online SA majoreaza capitalul social cu doua milioane de euro