Anul trecut, F64 a vandut de 9 milioane de lei in timpul primei campaniei de Black Friday, iar anul acesta estimeaza vanzari de peste 12 milioane de lei, cu 30% mai mari. Cele mai atractive oferte vor fi la aparate foto compacte, tablete si telefoane cu preturi pornind de la 199 de lei. In oferta F64 de Black Friday vor intra si ceasuri inteligente, gadgeturi pentru fotografii creative, dar si echipamente ce contin specificatii dedicate fotografilor avansati precum camere foto full frame si camere capabile sa filmeze 4K.

F64.ro s-a pregatit de Black Friday 2014 prin investitii in infrastructura web, dar si prin dezvoltarea mecanismului de whislist. Astfel, clientii isi vor putea trece din timp produsul pe „lista de dorinte“ si in momentul in care debuteaza Black Friday acestia stiu daca ceea ce doresc sa cumpere beneficiaza de reducere sau nu. De asemenea, au fost suplimentate echipele responsabile de call center, IT si livrari, dar si consultanta in magazin.

Brandurile care vor participa alaturi de F64 la Black Friday sunt nume consacrate din industria echipamentelor foto-video precum: Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Fujifilm, Zeiss, Sigma, Pentax, Leica, Tamron si Tokina. Vor fi in oferta si produse de la Samsung, Lytro, Sandisk, Lexar, Tamrac, WF Fancier, Lowepro, Case Logic, Manfrotto, Giottos, Hama, Pixel, Hakutatz, Ekasilp, Elinchrom, X-Rite, Datacolor, Nissin, Wacom, Tascam, Hahnel si Acme. De asemenea, din 2013 F64 vinde si telefoane si tablete. De Black Friday vor fi disponibile produse de la companiile Samsung, UTOK, Prestigio, Alcatel, Gsmart, Acer, Allview, Golla, Motorola, HTC, LG si Vonino.