[UPDATE] eMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei

eMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei de reduceri. O familie a cumparat doua masini, un Ford Kuga si un Fiat 500. Avansul a fost platit.

[UPDATE, 09:10] eMag a vandut 29 de masini de Black Friday, avansul fiind achitat pentru o parte. Totodata, compania a vandut 1.200 de bonuri de carburant, valoarea acestora fiind de 240.000 de lei.

[STIRE INITIALA] O alta persoana fizica din Romania a achizitionat un Ford Focus. Impreuna, cele trei masini au costat aproape 42.000 de euro. eMag atinge constant 200.000 de unici simultan pe site, aproape jumatate dintre ei venind de pe mobile.

Simultan sunt preluate 200 de apeluri din call center si in prima ora se vandusera peste 70.000 de produse. Pana la ora 08:00, compania vanduse 1.000 de bonuri de combustibil cu reducere de 10%. Urmareste live blogging-ul WALL-STREET.ro si fii la curent cu cele mai interesante evenimente de Black Friday.

Alte companii care participa la "sarbatoarea reducerilor" sunt Flanco.ro, Domo.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, Elefant.ro, Okazii.ro, evoMAG.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri