Vivre, retailer online de produse home & deco prezent pe piata din Romania si alte patru piete europene, estimeaza o cifra de afaceri de 17 milioane euro, reprezentand o crestere de 140% fata de anul trecut. In 2013, Vivre a incheiat anul cu o cifra de afaceri de 7 milioane euro.

Cresterea se datoreaza investitiilor in pietele existente si imbunatatirii continue a serviciilor pentru clienti. In afara de Romania, Vivre se afla pe alte patru piete, Bulgaria, Ungaria, Croatia si Polonia.

"Anul acesta am introdus noi servicii care sa faciliteze procesul de cumparare si care sa inspire clientii sa se intoarca", a declarat Monica Cadogan, director general Vivre.

80% dintre cumparatori sunt clienti recurenti; in 2014, textilele au fost cele mai cautate

La cresterea cifrei de afaceri a contribuit si rata crescuta a membrilor loiali, majoritatea clientilor Vivre a plasat mai multe comenzi de-a lungul timpului, peste 80% dintre acestia au achizitionat produse in mod repetat. In 2014, numarul de abonati s-a dublat, ajungand la 1.3 milioane in prezent fata de 700.000 la sfarsitul lui 2013.

In prezent, vanzarile lunare ale magazinului online depasesc 2.5 milioane de euro si in mai putin de trei ani de la infiintare, Vivre a vandut mai mult de 2 milioane de produse, de la peste 1700 de furnizori. Cele mai achizitionate produse sunt din categoria textilelor, decoratiunilor si obiectelor de mobilier, iar pentru 2015, cea mai mare crestere pe categorii se estimeaza in zona produselor de mobilier.

2015 – dublarea cifrei de afaceri

“Pentru anul viitor, estimam o dublare a cifrei de afaceri, preconizarile bazandu-se atat pe continuarea investitiilor in pietele existente, cat si pe extinderea pe noi verticale. De asemenea, ne bazam pe o evolutie pozitiva a pietei online de home & deco in 2015 si un mediu favorabil pentru cresterile propuse in pietele existente.”, a declarat Monica Cadogan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri