IKEA este o prezenta rara la evenimente, ecomTEAM oferindu-ti o rara ocazie de a discuta cu manageri din spatele gigantului suedez. De la Mihaela Muresan vei putea afla date interesante despre rezultatele companiei in online, ce prefera consumatorii in zona de eCommerce, cum se adapteaza un magazin de dimensiunile IKEA, dar si alte “dedesubturi” ale companiei.

Metro este de asemenea unul dintre cei mai relevanti jucatori traditionali care s-au extins in zona de eCommerce – compania germana este de altfel printre primele care au intrat, in Romania, in comert online din zona traditionala. Compania are deja patru ani de experienta in eCommerce.

Alaturi de IKEA si Metro veti putea interactiona cu speakeri renumiti, atat din Romania cat si din Marea Britanie, reprezentand companii precum Google, eMag, 2Parale, PayU, Metro sau QuickMobile.

Citeste si:

Te asteptam pe 1-2 aprilie, la Brasov, la Hotel Kronwell, pentru cel mai important eveniment regional dedicat eCommerce-ului, ecomTEAM 2015, a cincea editie! Inscrie-te aici pentru a nu rata cel mai tare eveniment de comert online!

Magazinele online participante la ecomTEAM beneficiaza de reducere de 30% la preturile de lista. Restul participantilor beneficiaza de reducere de 15%, pana miercuri, 25 martie 2015.

ecomTEAM este un eveniment organizat de wall-street.ro si fondat de 2Parale.ro.