eMag.ro, cu afaceri de circa 300 de milioane de euro, acopera in prezent principalele categorii de produse din eCommerce-ul romanesc – electroIT, carti, produse pentru copii, gradinarit, sport. Printre brandurile prezente pe eMag.ro se numara Lacoste, Nissa, Celio, La Femme, Lashez sau Gabor.

“Pregatim intrarea pe segmentul fashion de noua luni. Spre comparatie, pregatirea proiectului de supermarket s-a intins pe durata unui an de zile, in timp ce pregatirea altor lansari de categorii a durat trei luni. In zona de comercial&marketing lucreaza 10 angajati doar pe fashion”, spunea Violeta Luca in emisiunea WALL-STREET 360.

Categoriile de produse sunt "Imbracaminte femei", "Incaltaminte femei", "Genti si accesorii femei", "Imbracaminte barbati" si "Accesorii barbati". Alte magazine online care livreaza, printre altele, si fashion, sunt Elefant.ro si Cel.ro.

Vino la ecomTEAM 2015 pentru a avea ocazia de a adresa intrebari CEO-ul eMag, Violeta Luca! Evenimentul va avea loc pe 1-2 aprilie, la Brasov, Hotel Kronwell.