Incepand cu jumatatea lunii mai, romanii au posibilitatea de a achizitiona flori si aranjamente florale de pe FlorideLux.ro cu Bitcoin. Coinzone a integrat platforma de acceptare de plati cu moneda digitala Bitcoin pentru toate categoriile de produse de pe FlorideLux.ro, cea mai mare florarie online din Romania, sistemul urmand sa fie implementat si in florariile traditionale.

“Bitcoin prinde teren pe piata din Romania, si nu este de mirare, avand in vedere tehnologia care sta la baza intregului ecosistem. Clientul FlorideLux.ro este, in mod traditional, unul tanar, activ, ancorat la tot ce inseamna tehnologie si digital, asa ca suntem foarte bucurosi ca ii putem oferi inclusiv optiunea de plata cu cea mai cunoscuta si utilizata criptomoneda din lume” declara Marius Dosinescu, CEO si Fondator FlorideLux.

Din momentul integrarii platformei de acceptare a monedei digitale Bitcoin, comerciantii vor atrage noi clienti ce folosesc metode moderne de plata, avand astfel posibilitatea de crestere a afacerilor in mediul online.

“In ultima vreme constatam ca numarul comerciantilor care implementeaza platforma de acceptare a platilor cu Bitcoin este intr-o continua crestere. La FlorideLux.ro, integrarea sistemului tehnic Coinzone a durat mai putin de 24 de ore si este functional atat pentru cumparatorii din Romania, cat si pentru cei externi. Metoda facila de plata a produselor va atrage clientii existenti, dar si o nisa noua, adica detintorii de Bitcoin.” spune Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Odata cu implementarea platformei la comercianti, Coinzone asigura o interfata intuitiva si usor de folosit pentru acestia. In acelasi timp, utilizatorii isi pot adminstra platile cu Bitcoin de oriunde: de acasa, de la birou sau din vacanta, avand acces din orice interfata la instrumente de configurare si raportare. Protectia datelor este garantata si nu implica niciun risc pentru parti.

In momentul de fata, platforma Coinzone este disponibila in mai mult de 12 tari din Europa si se afla intr-o continua extindere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri